Vi lægger hus til indflytningsfest

For to år siden da der kom kæmpe gigantisk regnskyl over byen mistede jeg mit atelier. Stedet lå ellers et perfekt sted, ikke ret langt fra hvor jeg har min lejlighed. Derudover havde lokalerne kæmpe store vinduespartier, selvom det var i kælderen, hvilket er super vigtigt når man er kunstner. Både min ven og jeg er kunstnere og derfor havde vi sammen et fælles værksted, hvor vi var i stand til at dyrke vores kreative metier da begge vor hybler er en anelse for upraktiske til at arbejde i.


Alle lokalerne og enhver af vor ting druknede mildest talt og slet intet kunne redes. Et par enkelte ting der ikke tog skade var syv bøger som var placeret på et lille ophæng som hang på væggen over kontorstol og så indlysende nok barstole & tavler der jo bekendt på samme måde var placeret på væggen. Men ellers tabte vi al værktøj og de to skærmvægge jeg havde opsat for at opdele værkstedet gik ligeledes total i smadder. Endda vores farvestrålende hæve sænke borde fra Portugal, som vi fik foræret i gave til vores housewarming var fuldstændig opløste af alt vandet.


Gennem længere tid har jeg så kigget efter et andet galleri men det har taget meget lang tid at finde. På nuværende tidspunkt har jeg langt om længe fundet et værksted hvor jeg atter kan etablere en praktisk arbejdsplads. Arbejdsstedet skal jeg have med to personer, nemlig en fotograf og en en syerske. Stedet er dejligt lyst og har pæne brede gulvbrædder. Der er endda plads til at jeg kan store billeder og til at jeg kan have et kontorbord. Det eneste jeg skal indkøbe er et stoleunderlag så jeg ikke laver ridser i det gamel gulv.


De andre har også snakket om at investere i en skranke af en art, fordi det kunne være rart at lave et spot hvor vi kan tage imod besøgende. Det er kanske en anelse svært at forestille sig men selve lokalerne er placeret således at det er gemt væk oppe på første sal og ned af en kroget gang i en ælder industribygning hvor der desuden er en række små entreprenørfirmaer, som har kontor. På grund af det har vi behov for en velkomst skranke således at vor gæster ikke går forkert.


En ting er sikkert, der bygges godt nok en del alternative slags skanker, så det er lidt svært at finde enighed. Men trods det så glæder jeg mig bare til at starte på at male igen.


 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>